Vizite cu copii

Vizite cu copiii

Ce poti face la noi

Acacia Village oferă locuri de joacă pentru copii, iar pentru grupurile școlare pune la dispoziție un cadru necesar desfășurării activităților educative în aer liber sau în spații special menajate.  În plus, copiii pot folosi facilitățile locației: baza și echipamentele sportive, terenul de minigolf, bicicletele, trotinetele, karturile, ATV-urile, locul de joacă dotat cu: tobogane, leagăne, trambulină, balansoar și tiroliană.

 

 

Organizare de evenimente

Organizare evenimente

Evenimente

 

În complezul Acacia Village, puteti să organizaţi un eveniment al companiei pe care o reprezentaţi sau puteți avea o întâlnire de afaceri, să petreceţi alături de prieteni sau de cei dragi câteva zile speciale într-un colţ de natură cu toate facilităţile, foarte aproape de Capitală. Cei mici nu au fost uitați, ei putând fi lăsați în grija unui baby-sitter, pentru ca părinții să se poată bucura din plin de evenimentele aflate în desfășurare. Copiii vor avea la dispoziție un loc de joacă special amenajat și o mică plajă cu nisip fin.

 

 

 

Sport si miscare in aer liber

Activități sportive indoor și outdoor

Sport

 

Va punem la dispozitie un teren de sport cu suprafata artificiala, cu iluminat nocturn, care poate gazdui meciuri de tenis de camp, volei si fotbal. De asemenea, puteți face o plimbare bicicletele pentru adulti si copii, carturi cu pedale pentru adulti si copii, puteti juca bowling sau ping-pong, in functie de preferintele fiecaruia dintre oaspetii nostri. Pe timpul iernii, copiii se vor putea juca cu sania pe partia de sanius.

Ca servicii suplimentare, la cerere, se poate oferi: antrenor tenis copii si adulți si instructor înot copii.

 

Relaxare in natura

Activitati de relaxare

Relaxare

 

In incinta Acacia Village veti gasi un circuit de minigolf cu 12 piste, un lac pentru inot, piscina cu apa incalzita si whirlpool, ambele acoperite.
Ca servicii suplimentare, la cerere, se ofera: masaj, reflexoterapie si instructor de yoga.

Dacă iți dorești o vacanță la Acacia Village, contactează-ne la  0726.373.185 sau villageacacia@gmail.com.

Te invitam la Acacia Village!

Vreau sa rezerv