Despre noi

Acacia Village este un complex agro-turistic, situat la 40 de minute de Bucuresti, in Ogrezeni, judetul Giurgiu. 

Daca doriţi să organizaţi un eveniment al companiei pe care o reprezentaţi sau să petreceţi alături de cei dragi câteva zile în natură, va invităm la Acacia Village.

Prin facilitatile pe care vi le punem la dispozitie (cazare in bungalow-uri sau camere duble, sport si recreatiesala de jocuriteren sport, minigolf, spatii de joaca, spa si relaxare, piscina, sauna, whirlpool, parc natural, livada, lacuri, gradini) oferta noastra se adreseaza atat companiilor, cat si intregii familii.

 

 

Ce spun clientii nostri despre noi

Madalina Ghitoiu

Madalina Ghitoiu

De vis! Un loc unde este imposibil să nu te relaxezi!

Marius Alexandru

Marius Alexandru

Un colţ rupt din Paradis!

Alexandra Roxana Ilie

Alexandra Roxana Ilie

Superb! Ne-am simţit excelent, locul este parcă desprins dintr-o poveste.

Liviu Olos

Liviu Olos

O locaţie excepţională de relaxare, foarte aproape de Bucureşti. Vă recomand să o vizitaţi personal.

Ana Maria Osman

Ana Maria Osman

Aici e raiul pe pamânt. Oamenii din complex sunt minunaţi. Fac orice pentru ca tu să te simti bine. Mâncarea e organică, o produc aici. Ca divertisment ai tiroliana, biciclete, teren de baschet, fotbal, volei, sală de bowling, piscină, saună şi verde, mult verde. Fântâni arteziene, copaci fructiferi şi ornamentali, aer curat şi multă linişte.

Francesca Suciu

Un colț de paradis de unde nu ai mai pleca niciodată!Oameni minunați,extrem de amabili si primitori. Preparatele culinare sunt bio,de la ferma proprie.Totul este proaspăt si foarte,foarte gustos.Dacă ajungi aici,cu siguranță te vei îndrăgosti iremediabil de Acacia Village!

Razvan Constantin

Razvan Constantin

O oaza de liniște amenajată extraordinar. Ideal pentru familii cu copii de orice vârstă. Piscina, loc de joaca, teren de tenis și baschet, 2 lacuri cu trestie și nuferi, ferma de animale, gradina de legume proprie, mâncare excelenta, servire ireproșabilă. Intrând în complex parcă am intrat într-un mic paradis ascuns.

Gurghian Alexandru

o statiune excelenta o recomand tuturor care vor sa fie linistiti

Cristiana Elena Badoiu

Acacia pentru mine inseamna.....ACASA !!!

Radu

Radu

Impresionant

Fa acum o rezervare

Te invitam la Acacia Village!

Vreau sa rezerv