Bungalow

Cazare

 Inspirate din casele de vară utilizate de englezii coloniști în India, bungalow este o structura pe un singur nivel care foloseste spațiul într-un mod eficient, asigurând totodată o gamă variată de facilități necesare oaspeților. Acacia Village a dat o interpretare proprie conceptului de cazare in bungalow, rezultând o combinație între util, spațios și modern pe de o parte, respectiv rustic, tradițional și  intim.

Cele cinci bungalow-uri, decorate fiecare în stilul său aparte, oferă un living generos dotat cu mobilier confortabil, LCD, cablu TV, mini bar, Wi Fi, aer condiționat, telefon fix, espressor, un dormitor cu pat matrimonial și baie proprie cu facilități moderne. La exterior, bungalow-urile dispun de verande cu vedere directă la lacurile din complex. 

Bungalow-urile sunt dotate cu: pat matrimonial, espressor – o gamă largă de sortimente de ceai și cafea proaspăt măcinată, aer condiționat, baie proprie, telefon fix click here pentru contact recepție sau utilizare în incinta complexului. Persoanele care se cazeaza in bungalow beneficiaza de servicii all inclusive.

Daca iți dorești o vacanta la Acacia Village, contacteaza-ne la 0726.373.185 sau 0744.521.138 villageacacia@gmail.com.

Bungalow Twin interior

expresor

Telefon

dus

aer conditionat

tv

pat