Gastronomie

Acacia Village este un complex agro-turistic care servește doar preparate proaspete gătite în interiorul locației, folosindu-se ingrediente obținute în ferma proprie. icon1Încercăm să ne păstrăm cât mai apropiați de natură, astfel, procesăm cât se poate de puțin alimentele iar depozitarea/ conservarea lor se face doar în sistem ECO.

Locația dispune de mai multe livazi cu pomi fructiferi diverse sortimente, gradini de legume, crescătorii de păsari și animale. În Acacia Farm preparăm produse lactate: brânza, cașcaval, urdă, unt folosind doar ingrediente naturale.VACA

Fără microunde, aditivi, coloranți, fără alimente depozitate pentru consumul de masă. Mâncare proaspată, crudă, veți avea în farfurie salata culeasă cu cateva minute mai devreme.

In limita posibilitatilor, comunicăm cu clienții noștri pentru a înțelege preferințele lor culinare și pentru a pregăti mâncarea pe care și-o doresc.

Având peste 400 de pomi fructiferi de diferite soiuri, desertul dumneavoastră este făcut din fructe recent culese, uneori chiar mai inainte de a fi adaugate în prajiturile și delicatesele casei.

Sucurile de fructe conțin 100% fruct natural, fără conservanți, aditivi, sau alte substanțe din comerțul alimentar industrializat. De asemenea, puteți achiziționa produse naturale cultivate în ferma proprie sau plante medicinale din grădină, puteți cumpăra produse din ferma Acacia Farm.

Te invitam la Acacia Village!

Vreau sa rezerv